OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår
Marmor, kanske det mest klassiska material du kan ha i ditt kök och badrum. En exklusiv bänkskiva i marmor är helt unik i sin struktur och ingen marmorskiva är den andra lik.

Bergarten marmor är tämligen lättarbetad och i kombination med sin naturliga skönhet blev den tidigt ett populärt material för byggnader och dekorering.
Ren marmor är vit. Taj Mahal i Agra, Indien, är till exempel byggt i vit marmor. Det är på grund av olika slags föroreningar som marmorn får sitt speciella flammiga mönster och tjusiga färg, sin marmorering.

Marmor är relativt vanligt och bryts även i Sverige. Två av de mest kända är den ljusa Ekebergsmarmorn och den gröna Kolmårdsmarmorn, som du finner i Svenska Stengruppens sortiment. Vill du ha en annan variant av svensk bänkskiva i marmor i Stockholm erbjuder vi även marmor Brännlyckan.


BESTÄLLA BÄNKSKIVA I MARMOR


En bänkskiva i marmor kräver lite mer omsorg än andra material men behandlar du den väl så har du ett kök som är ensamt i sitt slag. Marmor sätter pricken över i:et på ett exklusivt kök.

Vill du ha mer information bänkskivor i marmor är du välkommen att besöka våra butiker i Stockholms innerstad eller Täby för personlig rådgivning. För prisuppgift för bänkskiva i marmor, fyll i vår offertförfrågan här.

populära produkter

 
Populära bilder nr. 1
Populära bilder nr. 2
Populära bilder nr. 3
 

Den tidlösa Bianco Carraran, den klassiska Svenska Smågatstenen och den populära betongstenen Troja Gråmix.

Trippel AAA
Copyright © 2017 Svenska Stengruppen AB. Alla rättigheter reserverade | Ritarslingan 3, 187 66 Täby 08-756 73 00 | Birger Jarlsgatan 88, 114 20 Stockholm 08-756 73 02