OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår
Kompositskiva från Silestone – kompositsten när den är som bäst. En kombination av till största del naturlig kvarts, blandat med andra motståndskraftiga råvaror som fungerar som bindningsmedel, resulterar detta i ett material som är idealiskt för bänkskivor till såväl kök som badrum.

Extremt slitstark och tålig mot både repor och fläckar, kombinerat med ett brett utbud av färger och olika strukturer, gör att Kompositskivan från Silestone blivit så oerhört uppskattad på senare tid. Materialet absorberar ingen vätska så man behöver inte oroa sig för fläckar från vare sig kaffet, vinägern eller olivoljan. Bänkskivan är väldigt enkel att underhålla och tål alla typer av rengöringsmedel. Detta gör att den är mycket konkurrenskraftig gentemot andra mer traditionella material såsom granit och marmor.

BESTÄLLA BÄNKSKIVA I KOMPOSIT SILESTONE


Svenska Stengruppen har ett välsorterat utbud av Kompositskivor från Silestone i Stockholm. Hitta din egen Silestone favoritfärg, med ett mönster och önskvärd struktur som passar just ditt tycke och smak. Här finns oändliga möjligheter. Bänkskivan kommer se magnifik ut oavsett var du väljer att använda den. En bänkskiva för varje hem.

I våra butiker kan du få en bättre uppfattning om de unika egenskaperna som Kompositskivorna från Silestone erbjuder. För prisuppgift, fyll i vår offertförfrågan här.

populära produkter

 
Populära bilder nr. 1
Populära bilder nr. 2
Populära bilder nr. 3
 

Den tidlösa Bianco Carraran, den klassiska Svenska Smågatstenen och den populära betongstenen Troja Gråmix.

Trippel AAA
Copyright © 2017 Svenska Stengruppen AB. Alla rättigheter reserverade | Ritarslingan 3, 187 66 Täby 08-756 73 00 | Birger Jarlsgatan 88, 114 20 Stockholm 08-756 73 02