OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår
Komposit från Caesarstone – bänkskivor i kvartskomposit med oändliga möjligheter. Hitta din egen favorit hos oss på Svenska Stengruppen. Här finns färger i nyanser från kritvitt till nattsvart. Struktur som liknar marmor, struktur som liknar betong. Välj en bänkskiva med ett exklusivt utseende eller välj en som är lite mer neutral. Oavsett kök eller badrum så finns det garanterat en kompositskiva från Caesarstone som passar in elegant just hos dig.

Kvartskomposit är ett konstgjort material bestående till största del av kvarts, kiselsten, som är ett av naturens starkaste mineraler och en liten andel bindningsmedel. Tillsammans formar de ett konstruktionsmaterial med karaktär, kvalitet och gränslösa designmöjligheter.

Caesarstone tog kvartskompositen ett steg längre och var till exempel först med att ta fram en färg som såg ut precis som marmor. Fördelen är att en bänkskiva i Komposit Caesarstone är enklare att underhålla. Den är motståndskraftig mot fläckar, sprickor och repor.

BÄNKSKIVA I KOMPOSIT CAESARSTONE

Komposit Caesarstone är för dig som vill kombinera hög kvalitet med skön design. En bänkskiva som i stort sett är underhållsfri, till ett överkomligt pris.

Är du nyfiken på Kompositskivor från Caesarstone så kontakta oss redan idag. För personlig service besök oss i våra butiker i Stockholm eller Täby. För prisuppgift för bänkskiva i Komposit Caesarstone, fyll i vår offertförfrågan här.

populära produkter

 
Populära bilder nr. 1
Populära bilder nr. 2
Populära bilder nr. 3
 

Den tidlösa Bianco Carraran, den klassiska Svenska Smågatstenen och den populära betongstenen Troja Gråmix.

Trippel AAA
Copyright © 2017 Svenska Stengruppen AB. Alla rättigheter reserverade | Ritarslingan 3, 187 66 Täby 08-756 73 00 | Birger Jarlsgatan 88, 114 20 Stockholm 08-756 73 02