OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår

Vi sågar ut er bänkskiva efter era specifika mått och behov. Som kund hos oss får ni alltid välja och se stenen innan vi sågar till stenskivan i vår egen verkstad för att säkerställa att ni får en sten som passar just er. Hos oss hittar ni prisvärda bänkskivor som är av bästa kvalitet och kan levereras i granit, marmor, kalksten och komposit.

Mätning och montering

Mätning och montering är en tjänst som vi utför i Storstockholm vilket gör att ni kan lägga över allt ansvar på oss. Om ni bor utanför Stockholm och beställer bänkskivor av oss får ni självklart skivorna emballerade vilket gör att de kan fraktas säkert, oavsett vart någonstans ni bor i landet. Vi kan även leverera till utlandet om det behövs!

Kontakt

Välkomna in till vår butik på Ritarslingan 3 för att beställa eller få en offert. Om ni inte har möjlighet att komma förbi vår butik kan ni skicka in en enkel ritning på hur köket ser ut så hör vi av oss med en offert inom 24 timmar. Förfrågan kan ni skicka till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller använda vårt offertformulär här!

Granit

- Den hårdaste av stensorterna är graniten. Det finns oändligt många granitsorter vilket bidrar till en stor valmöjlighet vid vad av bänkskiva i granit. Granit är ett material som tål värme, vatten, syror och som är mycket reptålig. En polerad, mörk granitskiva är bland det bästa ni kan ha i köket.

Marmor

- Med en bänkskiva i marmor får ni en skiva med unik marmorering som inte liknar någon annans. Marmor är en stensort som tål vatten och värme och är ett material som kan användas i både kök, badrum och som sidobord. Den är känslig mot syror som exempelvis citron, vin och ättika etc. Därför rekommenderar vi impregnering med nanobehandling för att minska risken för fläckar. Trots det väljer många marmor till sitt kök då den är så otroligt snygg och speciell i sin utformning.

Kalksten

- Kalksten är generellt mer homogent fläckig än marmor och granit och har ett "djup" i sig. Precis som marmorn tål den värme och är känslig för syror. Då det är en fläckig sten i sig brukar dock inte fläckarna synas lika mycket. Ett material som blir mer och mer populärt och om ni har riktigt tur vid beställning av kalkstensskiva kan ni få fossiler i er bänkskiva!

Komposit

- Komposit är ett material som består av kvarts till ca 93 %. Då kvarts är en av de hårdaste mineralerna som finns gör det att kompositen är ett mycket bra vid köp av bänskiva till köket. Resistent mot fläckar, repor och sprickor. Vi är återförsäljare för två av de största aktörerna på marknaden, Silestone och Caesarstone vilket gör att ni kan hitta en färg och ytbehandling som passar er.

populära produkter

 
Populära bilder nr. 1
Populära bilder nr. 2
Populära bilder nr. 3
 

Den tidlösa Bianco Carraran, den klassiska Svenska Smågatstenen och den populära betongstenen Troja Gråmix.

Copyright © 2017 Svenska Stengruppen AB. Alla rättigheter reserverade | Ritarslingan 3, 187 66 Täby, Stockholm | Birger Jarslgatan 88 | 08-756 73 00