OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår

Hos oss finner ni prisvärda stenskivor av högsta kvalitet!


Vi tillverkar och levererar allt från bänkskivor, bord, fönsterbrädor och golvplattor i granit, marmor, kalksten och komposit.Vi arbetar för att alltid ha bästa kvalitet till ett bra pris.


Sten är både funktionellt och snyggt och passar utmärkt till husets alla rum. Med granitens slitstarka yta, marmorns mönstringar och kalkstenens unika olikheter blir sten den perfekta touchen på hemmet. Vi tar hem sten från jordens alla hörn och hos oss finner ni olika stenar som varierar i mönster, nyans och struktur vilken är en del av charmen med natursten.


Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder och för oss är det viktigt att leverera stenskivor som är hållbara och vackra lång tid framöver.


Hos oss får ni alltid välja och se stenen innan vi sågar till stenskivorna i vår egen verkstad för att säkerställa att ni får en sten som passar just er.


Mätning och montering

Mätning och montering är en tjänst som vi erbjuder i Storstockholm vilket gör att ni som kund kan lägga över allt ansvar på oss. Vi kommer ut och mäter hos er när stommarna finns på plats och där använder vi oss av senaste teknikens lasermätare för att kunna tillverka skivor efter just era specifika mått. I samband med montering ingår även leverans, uppbärning/inbärning av skivorna samt fogningen efter slutförd montering. Läs gärna igenom våra leveransvillkor så ni ser hur vi arbetar och går tillväga. – våra leveransvillkor

Varmt välkomna till någon av våra butiker på Birger Jarlsgatan 88 alternativt Ritarslingan 3 i Täby för att se och känna på vad vi har att erbjuda. Vi har även möjlighet att låna ut provbitar på stensorter som gör det enklare för er som kund att välja en sten som passar just er (observera att all natursten skiljer sig från sten till sten och att provplattor endast är vägledande).


Ring till oss på 08-7567300 eller maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

populära produkter

 
Populära bilder nr. 1
Populära bilder nr. 2
Populära bilder nr. 3
 

Den tidlösa Bianco Carraran, den klassiska Svenska Smågatstenen och den populära betongstenen Troja Gråmix.

Trippel AAA
Copyright © 2017 Svenska Stengruppen AB. Alla rättigheter reserverade | Ritarslingan 3, 187 66 Täby 08-756 73 00 | Birger Jarlsgatan 88, 114 20 Stockholm 08-756 73 02