OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår
Vi är ett etablerat familjeföretag i stenbranschen som har haft försäljning av sten sedan år 2005 och har högsta kreditvärdighet (UC). Entreprenaden har funnits med ännu längre, ca 30 år och var det som startade idén om att ha en butik för försäljning av sten. Vi är ett företag som specialiserat oss på att sälja, leverera och montera såväl natursten som betongsten till offentlig samt privat miljö både utomhus och inomhus.

I september 2012 flyttade vi till en större lokal, även den här butiken i Arninge, Täby. Den nya anläggningen är mer anpassad för vår verksamhet och vi har vår moderna verkstad i samma inhägnad som butiken vilket underlättar vår hantering med stenbänkskivor. I samband med att vi flyttade till större lokaler blev vi återförsäljare av kakel, klinker och badrumsinredning från några av Nordens största leverantörer. Hösten 2013 ingick vi ett samarbete med Marrakesh Design vilket innebär att vi är återförsäljare av deras fantastiska Marrakeshplattor. Vi kan därför erbjuda er som kund ett bredare sortiment där ni kan köpa allt till ert badrum eller kök från ett enda ställe, helt enkelt en komplett butik när ni ska renovera eller köpa nytt!

Bolaget är ett av få företag på marknaden som har utomhussten från de fyra största stentillverkarna här i Sverige. Prisvärda produkter och korta leveranstider är något vi alltid strävar efter att vara bäst på.

Tveka inte att fråga oss om råd och tips!

populära produkter

 
Populära bilder nr. 1
Populära bilder nr. 2
Populära bilder nr. 3
 

Den tidlösa Bianco Carraran, den klassiska Svenska Smågatstenen och den populära betongstenen Troja Gråmix.

Trippel AAA
Copyright © 2017 Svenska Stengruppen AB. Alla rättigheter reserverade | Ritarslingan 3, 187 66 Täby 08-756 73 00 | Birger Jarlsgatan 88, 114 20 Stockholm 08-756 73 02