OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår
Hos oss kan ni måttbeställa skivor i granit, kalksten, marmor, komposit och dekton. Om ni har egna mått eller mall/mallar sågar vi ut efter dessa, om inte kommer vi gärna ut och mäter upp på plats hemma hos er. Vår tjänst "mätning och montering" innebär att vi kommer hem till er, måttar skivorna och inom kort levererar och monterar dessa. Det är en tjänst som är mycket uppskattad av våra kunder då vi står för om någon av skivorna skulle vara felmåttade eller går sönder under transporten.

Mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 08-7567300 om ni har några frågor eller vi ha en prisuppgift. Oavsett storlek på projekt hjälper vi gärna till med att förverkliga era stendrömmar!

Nedanför ser ni några av våra monteringar. Slipad/matt marmor Bianco Carrara C 30 mm.

Slipad/matt marmor Bianco Carrara 30 mm.

Polerad granit Viscount White 30 mm med tillhörande stänkskydd i 20 mm.

Konkurrenskraftiga priser

Betong och natursten från Sveriges ledande aktörer

Bänkskivor av högsta kvalitet

Stenskivor och golvplattor i natursten och komposit

Vi tillverkar och levererar bänkskivor, bord, fönsterbrädor och golvplattor i granit, marmor, kalksten, komposit och dekton. Hos oss finner ni prisvärda stenskivor av högsta kvalitet!

Läs mer..

Marksten, mursten och natursten

Vi säljer och levererar marksten, mursten och natursten från de största leverantörerna för natur och betongsten. Vi har konkurrenskraftiga priser, stort lager och kan erbjuda korta leveranstider på tusentalsprodukter från Benders, Steriks, Starka och Minera Skifer.

Läs mer..

Egen entreprenad med stenläggning

Vår egen entreprenad hjälper er från idé till verklighet och utför stenläggning och murläggning i allt från större garageuppfarter till mindre gångar och uteplatser. Med över 30 års erfarenhet inom stenbranschen vet vi vad för sten som passar på altanen eller garageuppfarten.

Läs mer..

populära produkter

 
Populära bilder nr. 1
Populära bilder nr. 2
Populära bilder nr. 3
 

Den tidlösa Bianco Carraran, den klassiska Svenska Smågatstenen och den populära betongstenen Troja Gråmix.

Trippel AAA
Copyright © 2017 Svenska Stengruppen AB. Alla rättigheter reserverade | Ritarslingan 3, 187 66 Täby 08-756 73 00 | Birger Jarlsgatan 88, 114 20 Stockholm 08-756 73 02