OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår

Hej på er! 

Monica Karlstein som driver Hemmafixbloggen har valt att köpa kompositskiva genom oss vilket vi är väldigt glada över. Dels för att hon är otroligt trevlig och dels för att hon är grym på inredning! Titta gärna in hennes blogg för att följa utvecklingen av vårt stenarbete, vilken skiva hon har valt samt för en massa inspiration:

http://hemmafixbloggen.se/2018/01/27/5-saker-att-tanka-pa-nar-du-valjer-bankskiva-och-sa-tankte-vi/
http://hemmafixbloggen.se/2018/01/31/renoveringen-pagar-fullt-bilder-fran-ett-kaos/

 

Bild från Monica Karlsteins blogg hemmafixbloggen.se

 

Trevlig kväll!

/Frida

Konkurrenskraftiga priser

Betong och natursten från Sveriges ledande aktörer

Bänkskivor av högsta kvalitet

Stenskivor och golvplattor i natursten och komposit

Vi tillverkar och levererar bänkskivor, bord, fönsterbrädor och golvplattor i granit, marmor, kalksten, komposit och dekton. Hos oss finner ni prisvärda stenskivor av högsta kvalitet!

Läs mer..

Marksten, mursten och natursten

Vi säljer och levererar marksten, mursten och natursten från de största leverantörerna för natur och betongsten. Vi har konkurrenskraftiga priser, stort lager och kan erbjuda korta leveranstider på tusentalsprodukter från Benders, Steriks, Starka och Minera Skifer.

Läs mer..

Egen entreprenad med stenläggning

Vår egen entreprenad hjälper er från idé till verklighet och utför stenläggning och murläggning i allt från större garageuppfarter till mindre gångar och uteplatser. Med över 30 års erfarenhet inom stenbranschen vet vi vad för sten som passar på altanen eller garageuppfarten.

Läs mer..

populära produkter

 
Populära bilder nr. 1
Populära bilder nr. 2
Populära bilder nr. 3
 

Den tidlösa Bianco Carraran, den klassiska Svenska Smågatstenen och den populära betongstenen Troja Gråmix.

Trippel AAA
Copyright © 2017 Svenska Stengruppen AB. Alla rättigheter reserverade | Ritarslingan 3, 187 66 Täby 08-756 73 00 | Birger Jarlsgatan 88, 114 20 Stockholm 08-756 73 02