OBS! Denna webbplats använder cookies och liknande teknik. Om du inte ändrar webbläsarinställningar, samtycker du till det. Läs mer

Jag förstår
För några veckor sedan installerade vi bänkskivor hemma hos influensern och entreprenören Arijana Heinrici som bor strax utanför Uppsala. Bänkskivorna är i komposit från Silestone och har namnet Eternal Marfil. En väldigt ljus kompositskiva som har inslag av varmare nyanser. Resultatet blev superfint! 

För att se hur köket såg ut innan renoveringen kan ni besöka Janas blogg genom att klicka HÄR.

Om ni också är sugna på att fräscha upp köket med nya bänkskivor så är ni välkomna att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller besöka någon av våra butiker i Täby eller Stockholm.

IMG 7121

IMG 7115

IMG 7116

IMG 7118

Konkurrenskraftiga priser

Betong och natursten från Sveriges ledande aktörer

Bänkskivor av högsta kvalitet

Stenskivor och golvplattor i natursten och komposit

Vi tillverkar och levererar bänkskivor, bord, fönsterbrädor och golvplattor i granit, marmor, kalksten, komposit och dekton. Hos oss finner ni prisvärda stenskivor av högsta kvalitet!

Läs mer..

Marksten, mursten och natursten

Vi säljer och levererar marksten, mursten och natursten från de största leverantörerna för natur och betongsten. Vi har konkurrenskraftiga priser, stort lager och kan erbjuda korta leveranstider på tusentalsprodukter från Benders, Steriks, Starka och Minera Skifer.

Läs mer..

Egen entreprenad med stenläggning

Vår egen entreprenad hjälper er från idé till verklighet och utför stenläggning och murläggning i allt från större garageuppfarter till mindre gångar och uteplatser. Med över 30 års erfarenhet inom stenbranschen vet vi vad för sten som passar på altanen eller garageuppfarten.

Läs mer..

populära produkter

 
Populära bilder nr. 1
Populära bilder nr. 2
Populära bilder nr. 3
 

Den tidlösa Bianco Carraran, den klassiska Svenska Smågatstenen och den populära betongstenen Troja Gråmix.

Trippel AAA
Copyright © 2017 Svenska Stengruppen AB. Alla rättigheter reserverade | Ritarslingan 3, 187 66 Täby 08-756 73 00 | Birger Jarlsgatan 88, 114 20 Stockholm 08-756 73 02